Sonte në Tearcë po mbahet takim me simpatizantët dhe mbështetësit e BDI-së ku të pranishëm krahas liderit të BDI-së Ali Ahmeti është dhe zv.kryeministri për sistem politik dhe implementimin e Marrvëshjes së Ohrit, Hazbi Lika, shkruan Flaka.

Në këtë takim me elektoratin në komunën e Tearcës, Lika ka thënë se BDI-së i duhet mbështetja e të gjithëve.

“Na duhet krahu i të gjithëve që të çojmë proceset përpara”, ka deklaruar mes tjerave në fjalimin e tij para të pranishmëve në Tearcë, zv.kryeministri Lika.

Comments are closed.