Shumë fytyra publike kanë qenë të ftuar në dasmën e Xhensilës dhe Besit.

E në këtë event me shumë rëndësi për çiftin e shoubizit shqiptar nuk ka mundur të mungojë futbollisti Lorik Cana.

Ai në këtë event nuk ishte me bashkëshorten por ishte vetëm. E për të kuptuar se përse ai ishte i vetëm, klikojeni minutën e 10:45 në videon më poshtë.