Faqja e njohur në Instagram si “Demaskimet Shqiptare” publikoi ditën e sotme  foton e një vajze të famshme në rrjetet sociale, e cila reklamonte trupin e saj të tonifikuar dhe jetën luksoze që bënte.

Vajza që dukej në foto kishte 61 K ndjekës dhe ishte ndërruar kështu në person publik. Xhulia Ristani shfaqte shpesh format e saj në tonifikuara dhe nga ajo që dukej në foton e publikuar, nuk dihej nëse ishte ajo vërtet.

Është zbuluar se foton “pasi kishte mbaruar punë dhe po priste të merrte pagesën” ia kishte dërguar i dashuri i saj faqes demaskuese.