Duket se Zanfina ka vendos të bëj “tërmet” në Shkup sonte.

Ajo shfaqet nga qyteti i bukur i Maqedonisë, në një foto të hedhur në instastory, ku i shihet vetëm pjesa e poshtme e trupit.

 Dhe këngëtarja Ismaili duket se ka vesh një minifund i cili ia zbulon këmbët e saj të gjata dhe të drejta, shkruan “Kosovarja”.

Kohën e fundit jemi mësuar që Zanfinën ta shohim zakonisht me xhinse ose me funde të gjata apo trenerka. Por, kësaj radhe duket se ajo ka shkruar në Shkup që të këndoj dhe ka vendos që në këtë paraqitje të del me minifund.

Zanfina si përherë duket bukur, por kësaj radhe duhet të ruhen shkupjanet ngase mund të iu krijoj “tërmet” në mendjet e tyre me këtë paraqitje.