Duke folur për zgjedhjet lokale kryetari i LSDM-së njëherit edhe kryeministër i Qeverisë Zoran Zaev ka thënë se këto zgjedhje janë për personalitete dhe me të vërtetë qytetarët kërkojnë njerëz cilësor për të cilët do të votojnë.

Zaev është shprehur se duke e ndërtuar konceptin jetë për të gjithë dhe së bashku me partitë e koalicionit kanë ndërtuar platformë shtetërore dhe të njejtën duam ta vazhdojmë edhe në nivel lokal.

Kjo do të jetë e mundsahme nëse këtë platformë të përbashkët, marrëveshje të përbashkët e jetësojmë edhe në nivel lokal dhe këtu është shumë e logjikshme pse LSDM e mbështet Çairin, kemi kandidat i cili vjen nga radhët e koalicionit tonë qeveritar zv ministri i arsimit. E njoh personalisht, njerëzit tanë gjithashtu besojnë në kapacitetet e tij” ka deklaruar Zaev.

 

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1731275353572588/