Kryeministri Zoran Zaev, i shoqëruar nga delegacion qeveritar po qëndron në vizitë zyrtare në Izrael.

Gjatë vizitës, janë paraparë më shumë takime në nivel të lartë politik, ndërsa Zaev do i drejtohet edhe Këshillit për marrëdhënie ndërkombëtare si dhe Forumit të biznesit që organizator në Jerusalem është Qeveria e Maqedonisë, thuhet në kumtesën e Qeverisë.

Kryeministrin Zaev e shoqërojnë zv/kryeministri i qeverisë dhe ministër i Brendshëm Oliver Spasovski, zv/kryeministri për çështje ekonomike Koço Angjushev, si dhe minstrat e Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe ai për Bujqësi Lupço Nikollovski që poashtu do të kenë takime të ndara në kuadër të resorëve të tyre,