Mario Dedivanoviç, njëri ndër grimerët më të famshëm në botë e që është një shqiptar nga Mali i Zi, po përdorë panelet e tij për gratë më të
famshme e me në zë të momentit.

Pasi bëri namin me të njohurën Kim Kardashian, ai po punon me një tjetër yll të Hollywood’it.

Ditë më parë ai e bëri publike se bashkë me aktoren Megan Fox, kanë nisur një kampanjë bukurie për një markë të njohur kozmetike në Shtetet
e Bashkuara.

Ndërsa Megan Fox, tani u bë e preferuara e tij pas Kardashian.

Ai ka publikuar edhe një video me Fox, e cila flet në superlativ për grimerin shqiptar, duke u shprehur se me të ishte shumë interesante të
punonte dhe thotë se ai bën mrekulli me fytyrën e saj. “Ai është shumë i talentuar”, thotë ajo në një video. /Prive.al