Mbrëmë rreth orës 18:45 në mes të fshatit Buzovik dhe Lubishtë, është vrarë një 20 vjeçar me armë zjarri. Kështu raporton Radio Televizioni Iliria.

Policia ka arrestuar dy vëllezër dhe ka konfiskuar një armë zjarri.

Thuhet se vrasja ka ndodhur për shkaqe pronësie dhe se policia ka dalë menjëherë në vendin e ngjarjes.