Deputeti i VMRO-DPMNE-së Ilija Dimovski ka deklaruar se deputetët e partisë së tij ashpër reagojnë ndaj veprmit të rrejshëm të LSDM-së në Kuvend.

“Dje në seancën e komisionit për financim dhe buxhet, LSDM votuan kundër miratimit të ligjit për dhënien e vaucerëve për studentët e vitit të tretë dhe të katërt, ndërkaq paralajmërimet tona janë se LSDM do ti kundërshtojë edhe dy ligjet tjera të VMRO-së. Me këtë LSDM pranon se po aktron konstruktivitet të rrejshëm kuvend”, është shprehur Dimovski.