Një burrë nga Vlora, i cili kishte merak të linte gruan vetëm në shtëpi, kishte marrë vjehrrën që të qëndronte me të. Por një ditë ai u kthye më herët se zakonisht nga puna dhe e gjeti gruan sëbashku me vjehrrën në shtrat me një tjetër.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, pas këtij episodi aspak të këndshëm burri është divorcuar nga gruaja.

“Një burrë, i cili punon në një fabrikë këpucësh kishte merak ta linte nusen vetëm dhe kishte marrë vjehrrën. Por një ditë është kthyer nga puna më shpejt dhe ç’të shikonte, nusja bashkë me vjehrrën me një tjetër në krevat. Pas ngjarjes burri është divorcuar nga gruaja”, tha gazetarja. /tvklan.