Mbrëmë midis orës 18 dhe 21 e 30 minuta, derisa familja ka qenë në shtëpi, nga disa persona ende të panjohur kanë kryer grabitje në shtëpinë e 54-vjeçarit I.M nga Tetova në rrugën “Lenin” në Tetovë, transmeton TetovaSot.

Grabitësit kanë hapur me forcë dritaren në dhomën e ndenjjes në bodrum, dhe duke kontrolluar plotësisht dhe brenda dhomës së gjumit të djalit të tij nga portofoli, e cila ishte në një sirtar, ka pasur 40 mijë denarë dhe 50 euro.

Pas inspektimit, janë ndërmarrë masat dhe aktivitetet për të zbuluar autorët./TetovaSot/