Ky fëmijë nuk duron dot të shohë vëllanë e tij të vogël të qajë.

Nuk ka as krahë dhe as këmbë e megjithatë kjo nuk e ndalon ta ndihmojë. Shikoni videon si ai merr biberonin dhe ia jep vëllait të vogël.

Një gjë është e sigurtë. Ky vogëlush do të ketë gjithmonë mbështetjen e vëllait të madh.

https://www.youtube.com/watch?v=jQgW28fNejQ&feature=youtu.be