Prej një kohe të gjatë dy këngëtaret e muzikës moderne shqiptare kanë qenë një farë mënyre të ‘allnuara’ me njëra-tjetrën.

Edhe pse kanë një bashkëpunim muzikor dy këngëtaret kanë ndjerë konkurrencë duke u shndërruar kështu në dy rivale. Thuhet se koha shëron gjithçka dhe me kalimin e saj Tuna dhe Dafina kanë rimishëruar shoqërinë e tyre.

Vetëm pak orë më parë Tuna ka vendosur të suportojë hitin më të ri të Dafinës, “Told Ya” duke e ndarë atë me ndjekësit e saj në Insta Story. Duket se ky projekt i ri i Duffy-t ende nuk ka marrë suksesin që meriton dhe çfarë do të ishte një shtysë më e mirë se kjo që sapo ofroi Tuna?!