Sa herë ajo del në bikine, menjëherë vinë në pah trupi i saj seksi. E kur dërgon puthje atëherë vëmendja na shkon tek buzët dhe gjoksi i saj

Bukuroshja Kate Wright është duke marrë ngjyrë në brigjet e Portugali me të dashurin e saj Rio Ferdinand dhe disa anëtarë të familjes së tij.

Por, reflektimi dhe mediat janë kthyer ka bukuroshja e cila po ndriçon sidomos kur po e tregon gjoksin e saj të përmasave të mëdha.

Ylli i Toëie ka çka për të treguar dhe në çdo paraqitje ngrit temperaturat në maksimum.