Në vitin 2012, Madonna dhe Lady Gaga kritikuan njëra-tjetrën për muzikën që kultivon, e cila u cilësua e pavlerë.

Ishte Madonna ajo që i quajti këngët e Lady ‘të papërpunuara’, dhe më pas kjo e fundit ka treguar në filmin e saj më të ri se dëshironte që gjithçka ta flisnin përballë. Duket se ato i mbajnë mend mirë inatet e vjetra.

“Gjithçka mes meje dhe Madonna është se unë e admiroja atë dhe vazhdoj ta admiroj, nuk ka rëndësi çfarë mendon për mua. Në fakt, ka! Gjëja e vetme që më shqetëson është se jam nga Italia dhe New York, kështu që nëse kam problem me dikë do ia them në fytyrë. Nuk ka rëndësi sa respekt kam për të si këngëtare, nuk mund ta harroj faktin që ajo nuk mund të më shihte në fytyrë për të më thënë se muzika ime nuk është e mirë ose diçka tjetër”, ka thënë Gaga.

Në dokumentarin për Netflix, ajo shpjegon se kërkon nga Madonna vetëm t’ia plas gjithçka ka në fytyrë, pa u pasur nevojë që të shprehë mendimin publikisht. Ndërkohë, diva e popit nuk ka reaguar akoma për këtë gjë.