Femrat në ditën e tyre më të rëndësishme, siç është martesa, mundohen që çdo detaji t`i kushtojnë rëndësi dhe ta bëjnë atë ditë të paharruar.

Mirëpo, ka disa gabime që të gjitha nuset i bëjnë në këtë ditë, ndoshta pa e vërejtur. E, ato gabime janë si më poshtë:

Nuk janë sa duhet egoiste dhe mendojnë edhe për të tjerët kur duhet të mendojnë vetëm për vete.

Mundohen të kursejnë.

Zgjedhin fustanin para se të dinë se ku do të mbahet dasma.

E porositin shumë të ngushtë vellon.

Nuk kanë një plan B.

Zgjedhin një stil për flokë që nuk iu përshtatet.

Nuk kalojnë shumë kohë me bashkëshortin.