Rrjeti britanik CNN ka publikuar disa pamje të uraganit Irma në Miami.

Siç duket nga pamjet uji ka përfshirë gjithë qytetin e Miamit.

Për shkak të stuhisë së madhe, deti ka kaluar shtratin dhe ka përfshirë gjithë qytetin, duke mbuluar rrugët dhe shkaktuar dëme të mëdha.