Kjo është gjendja e çiftit Angelina Jolie dhe Brad Pitt, pasi u tha se do ribashkohen

Por, çifiti i kanë “mohuar këto zëra që ata po e shtynë vetveten përpara një ribashkimi”, pasi që kanë thënë se asgjë nuk ka ndryshuar dhe se shkurorëzimi është duke shkuar sipas procedurave të parapara”.

 Kjo heq dilemat se ata do të kenë ndonjë ripajtim.

Burime shumë të afërta me çiftin për MailOnline, kanë thënë se “asgjë nuk kanë ndryshuar” pavarësisht raporteve të ndryshëm se ata janë pajtuar dhe se procedura e shkurorëzimit po shkon sipas planifikimit edhe pse po has në disa vështirësi.

Ka një vit që çifti i kanë dhënë fund lidhjes se tyre.

“Asgjë nuk ka ndryshuar, ata janë të fokusuar te fëmijët dhe shkurorëzimi po vazhdon ashti si është paraparë”, ka thënë ky burim