“Shtetet e Bashkuara kanë bërë shumë mirë që nga zgjedhja ime. Tregu i aksioneve është në nivele rekord dhe papunësia është në ulje. Këto janë raste të jashtëzakonshme”.

Këto ishin fjalët e para të presidentit të SHBA-ve Donald Trump në OKB.

“Mirë se erdhët në Nju Jork. Është një nder të jem këtu, në qytetin tim që përfaqëson amerikanët”, tha Presidenti amerikan.

Trump shkoi në Asablenë e OKB-së me Zonjën e Parë Melania Trump, ambasadorin amerikan në OKB Nikki Haley dhe kreun e stafit të Shtëpisë së Bardhë John Kelly.