Një konsulent britanik i IT, Jamil Ahmed Mukadam (23) rrezikon të dënohet me gjashtë muaj burg në Dubai, pasi që derisa ishte duke vozitur ia kishte treguar gishtin e mesit një vozitësi tjetër.

Kjo sjellje në shtetin më të pasur me naftë në botë hyn në Kodin Penal.

Mukadam u vendos në një qendër paraburgimi ku kishte edhe vrasës dhe përdhunues.