Aktori I njohur turk, për të cilin shqiptarët krijuan simpati gjatë transmetimit të serialit “Ezel”, Kenan Imirzalioglu ka bërë transformim total.

Nga një zeshkan seksi , aktori turk është shndërruar në një person pa flokë dhe me mjekër të bardhë.

Nuk dihet nëse kjo pamje e re do të jetë pjesë e një roli të ri në film ose e preferuara për tu mbajtur për disa kohë nga aktori I njohur turk.