Trajneri i futbollit Lubo Pavloviq i moshës 60 vjeçare sot vdiq gjatë një stërvitjeje në Tetovë.

Ai është ish futbollist dhe trajner i KF Luboten, dhe gjatë 15 viteve të fundit ka punuar si trajner në shkollën e të rinjve-pioner të klubit të futbollit Teteks në Tetovë, përcjell TetovaSot.

Pavlovic sot mbajti stërvitjen e tij të fundit, dhe teksa ishte duke stërvitur fudbollistët e rinj ai sot pasdite vdiq papritur.