Këngëtari Tom Jones ka anuluar turneun e tij në SHBA për shkak të problemeve shëndetësore.

Ai përmes Twitterit ka bërë të ditur se turneu do të shtyhet, duke mos precizuar se për çfarë bëhet fjalë.

Turneu ishte paraparë të zgjasë tri javë dhe të fillojë më 6 shtator.