Është publikuar një video e çuditshme e një derri i lindur me vetëm një sy dhe një penis në ballin e tij.

Videoja është bërë në Kinë, dhe shfaq një grua e cila me krenari e mbanë gicin e deformuar në kamera, shkruan Mirror.

Gici ngordhi vetëm disa orë pas lindjes.