NASA ka publikuar një foto satelitore të uraganeve Katia, Irma dhe Jose në Karaibe dhe Gjirin e Meksikës.

Qendra nacionale amerikane për uragane (NHC) beson se të tre uraganet kanë potencial të godasin territorin amerikan në të njëjtën kohë.

Fotografia është bërë nga sateliti Suomi NPP dhe tregon se si duken Majami dhe Florida Jugore derisa uragani Irma po afrohet drejt tyre.