Padyshim që Juan Carlos Noguez Ortiz nuk ka frikë nga bletët dhe këtë e vërtetoi të shtunën duke vendosur një rekord të ri botëror në Gines.

Ortiz, një punonjës në Dickey Bee Honey Farm në Cookstoën, ka qëndruar në një flluske plastike të mbushur me bletë për 61 minuta të mërkurën, përpara një turme në Toronto, duke thyer rekordin e mëparshëm të 53minuta e 34 sekonda.

“Doja tu tregoja njerëzve se nuk duhet të kenë frikë nga bletët,”-tha ai për CBC Toronto. “Kam praktikuar vetëm dy herë përpara se thyeja rekordin.”

Brenda në flluskë ishin 100.000 bletë të siguruar nga pronari i Dickey Bee Honey Farm, ku punon Ortiz.

https://www.youtube.com/watch?v=HDPwL4s3XRw&feature=youtu.be