Ishte dashur që sot të jetë përkrah Adem Mikullovcin, por deputetja më e re e Kuvendit të Kosovës, Teuta Rugova sot nuk u pa fare në seancë.

Kryesuesit Adem Mikullovci në ndihmë i doli deputeti i ri me radhë, Qëndron Kastrati i Lëvizjes Vetëvendosjes.

Ndryshe, në seancën e orës 14:00 Kadri Veseli u kryeparlamentar, si dhe u zgjodhën nënkryetarët e Kuvendit.