Kryetara e komunës së Tetovës, Teuta Arifi sot bashkë me minstern e Mbrotjes Radmilla Sheqerinska lëshuan urën e re në Poroj të Tetovës. Siç i shpreh kryetara e Tetovës në vitin 2018 bashkë me UNDP është projektuar parandalimi I katastrofave të reja natyrore që do të zvogëlojnë rrezikun për qytetarët.

Pas vërshimeve këtë urrë e humbëm si rezultat I motit që kishim dhe sipas obligimeve që morëm ne si komunë dhe ministria e Mbrojtjes, ne siguruam materialet dhe falënderojë armatën që për një punë të shkurtër arritën që të ndërtojnë urën e re.

Airifi tha se në bashkëpunim me UNDP në vitin 2018 është projektuar parandalimi I katastrofave të reja natyrore që do të zvogëlojnë rrezikun për qytetarët” u shpreh Arifi sot në Poroj në lëshimin e urës së re.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1727992890567501/