Disa qytetarë pasi kanë therrur Kurbanin, kokat dhe mbetjetet tjera i kanë hedhur në rrugën e banjës së Tetovës.

Qytetarët menjëherë kanë reaguar për këtë skandal që kanë bërë duke thënë se kjo është turp

“Keshtu duket sot ne mengjez rruga e Banjes Tetoves pas Kuban Bajramit, me koka dhe mbeturina kurbanesh te hudhura nga njerez te papergjegjshem” ka shkruar një qytetarë që kalon në atë rrugë.