Dy studentë lexuan libra pranë një muri në një shkollë të mesme në Xihaigu, në veriperëndim të rajonit autonom të Ningxia Hui të Kinës, më 23 qershor 2003.

Xihaigu është renditur si një nga zonat më të varfra të botës nga Organizata Ndërkombëtare Financiare, ku të ardhurat neto për kokë banori mesatarisht janë 116,5 euro në vit.

Rreth 50 për qind e fëmijëve lokalë mund të shkojnë në shkollë dhe vetëm 24 për qind e vajzave regjistrohen gjatë diskriminimit gjinor.