Emily Ratajkowski mori vëmendjen, kur po dilte nga hoteli Ritz, për një natë jashtë në kryeqytetin francez.

Të gjithë sytë ishin tek ajo kur u paraqit me një fustan të shkurtër ngjyrë ari, në të cilin ekspozoi hiret trupore.

Modelja 26 vjeçare kishte vendosur që të dilte pa sytjena, duke lënë gjoksin të lirë dhe të ekspozuar.