Padyshim që uragani Irma ka sjellë shkatërrime dhe një gjendje alarmantë në Puerto Riko dhe po zhvendoset drejt Karaibeve.

Evakuimet tashmë kanë filluar në një pjesë të Floridas dhe Karaibeve pasi uragani – në madhësi të Francës – është cilësuar si stuhia më e fuqishme e regjistruar ndonjëherë në Oqeanin Atlantik.

Shtëpitë e aktorëve Johnny Depp, David Copperfield, moderatores Oprah Winfrey, këngëtarit Mick Jagger dhe ajo e presidentit amerikan Donald Trump,  pritet të goditen nga uragani i fuqishëm.

Filantropi Richard Branson ka refuzuar të largohet nga kompleksi i tij Necker Island në British Virgin Islands përkundër rrezikut të madh nga uragani.

Vila luksoze në këto ishuj kanë edhe aktorët Bruse Willis e Eddie Murphy.