Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Financave Dragan Tevdovski dhe ministra të tjerë në Qeveri, sot do të kenë takim me përfaqësues të Bankës Botërore, të udhëhequr nga drejtoresha rajonale për Ballkanin Perëndimor, Linda van Gelder dhe drejtori i BB në Maqedoni, Marko Mantovaneli.

Pas takimit ministri i Financave Dragan Tevdovski do t’i prezantojë konkludimet nga takimi.