Ish ministri Sulejman Rushiti nëpërmjet një statusi në fejsbuk thumbon keq disa kryetar aktual  komunash duke aluduar në veçanti në Nevzat Bejtën e Gostivarit,  që rikandidimin e tij dhe fitoren paska çështje jetësore.

Në vazhdim statusi i plotë i z. Rushiti

“Thonë se disa kryetarë aktual komunash që rikandidojnë se e paskan çështje jetësore fitoren, me çdo kusht, se po humbën duhet të largohen nga politika pëegjithmonë! Edhe qytetarët njësoj e kanë ose do t’i mundin ose do të largohen jashtë shtetit përgjithmonë”