Reperi Stresi ishte mysafir në emisionin ‘Mirage’.

Pasi jeta e tij private dhe ajo profesionale ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes sidomos kohëve të fundit ai u përgjigjet shumë pyetjeve interesante të cilat nuk i keni ditur, transmeton lajmi.net.

Stresi flet edhe për të dashurën, tregon qe sa vite është me të dhe kur do të martohen. Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë.