Këto janë ndeshjet e fundit të Kombëtares shqiptare në kuadër të elevatorëve për botërorin ‘Rusia 2018’.

UEFA ka caktuar gjyqtarët për ndeshjen Spanjë – Shqipëri dhe Shqipëri – Itali.

Ndeshjen mes Spanjës dhe Kombëtares shqiptar, e cila luhet me 6 tetor në Alikante, do ta drejtoj gjyqtari rus, Aleksei Eskov.

Kurse, ndeshja Shqipëri – Itali, e cila luhet në Shkodër me 9 tetor, do ta drejtoj gjyqtari norvegjez, Svein Oddvar Moen.

Këto janë ndeshjet e fundit të Kombëtares shqiptare në kuadër të elevatorëve për botërorin ‘Rusia 2018’.