Një mjet i zi përplasi disa njerëz që ishin duke qendruar jashtë në një bar në qendër të qytetit të Huelvanës, në Spanjë.

Të paktën dy  persona u lënduan në incidentin, gjë që ndezi frikën e një sulmi terrorist.

Qytetarët të terrorizuar nga makina kanë tentuar që mbroheshin me karriget e lokalit. Sipas Policisë spanjolle, sulmi mund të ketë qenë me qëllim dhe nxitet nga një “përplasje” më parë gjatë natës së sotme.

Nga sulmi për fat të mirë nuk ka viktima por vetëm disa të plagosur lehtë.