Artin Spahiu ka goditur Lëvizjen BESA ku sipas tij sërish kanë ikur duke mos votuar nisjen e debatit për gjuhën shqipe.

Ja se si Lëvizja Ik çdoherë ikën kur duhet të përkrahet diçka shqiptare dhe kur duhet të del kundër VMRO-së.
Ky është turpi i rradhës !
Artan Grubi thërret të gjithë antarët e Komisionit për Çështje Europiane një nga një për të votuar për rendin e ditës, në të cilin kishte vetëm një pikë:
Diskutim mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve-shqipe.
Qartë shihet se VMRO voton kundër, ndërsa antarët e Besës nuk janë të pranishëm, gjë që do të thotë mos mbështetje pë Ligjin për Përdorimin e Gjuhës- shqipe.
Si s’kanë turp bre burr!!!” ka shkruar Spahiu 

Të nderuar shqiptarë!Ja se si Lëvizja Ik çdoherë ikën kur duhet të përkrahet diçka shqiptare dhe kur duhet të del kundër VMRO-së. Ky është turpi i rradhës ! Artan Grubi thërret të gjithë antarët e Komisionit për Çështje Europiane një nga një për të votuar për rendin e ditës, në të cilin kishte vetëm një pikë: Diskutim mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve-shqipe.Qartë shihet se VMRO voton kundër, ndërsa antarët e Besës nuk janë të pranishëm, gjë që do të thotë mos mbështetje pë Ligjin për Përdorimin e Gjuhës- shqipe. Si s'kanë turp bre burr!!!

Gepostet von Artin Spahiu am Dienstag, 5. September 2017