Ish deputetja e LSDM-së Sofija Kunovska kërkon të flej rahat dhe mos thirre ezani në mëngjes, njofton TetovaSot. Sipas saj sot Hoxha i ka bë atak ku kërkon të ketë të drejtë që të bëjë gjumë të rahatshëm.

A ka ndonjë të drejtë të njeriut që siguron gjum të rehatshëm nga ataku i hoxhës në 5. 20 në mëngjes” ka shkruar në Facebook anëtarja e LSDM-së.

Ndryshe LSDM-ja është parti e vetme maqedonase që ka marrë vota shqiptare edhe ate myslimane. /TetovaSot/