Egla Harxhi ish-misi shqiptar ka rrëfyer një natë më parë në “Zonë e Lirë” se si nisi marrëdhënia treshe mes tyre. Harxhi tha se ishte Alesia ajo që i ka “gjuajtur” në llim.

Sipas Eglës ata llimisht kanë qenë mike dhe kur kuptuan tërheqjen mes njëratjetrës vendosën të jetojnë të tre. “Alesia më ka gjuajtur mua dhe ma ka bërë pyetjen shumë direkte. Më tha dua të jetoj me ju. Ne kishim folur gjatë, ishim mike në llim. Unë i thash: Prit një herë, kjo është një eksperiencë e re” tha Harxhi.