Teoricieni i komplotit të krishterë ka paralajmëruar vazhdimisht për një planet misterioz të quajtur Planet X ose Nibiru në skajin më të largët të sistemit tonë diellor.

Konspiracionet sugjeruan se po hidhet në drejtim të tokës dhe do të shkatërrohej të shtunën që lamë pas (23 shtator).

Tani, David Meade pohon se njerëzit e kanë keqkuptuar profecinë e tij të Planet X.

Në vend të kësaj, Meade pretendon se mund të jemi për shtatë vjet në një luftë bërthamore dhe me fatkeqësi natyrore duke filluar nga 21 tetori.

Tetori i 2017-ës mund të sinjalizojë “fundin e botës siç e njohim tani”, ka thënë ai për The Sun.