Nazif Destan është vëllai i aktorit të njohur Blerim Destani. Pasuria e tij i kalon 3 miliardë dollarë dhe ai konsiderohet si shqiptari më i pasur në botë.
Ai nuk është person publik pasi është shumë i rezervuar me kamerat, por ishte i pranishëm në festën e 20-vjetorit të emisionit “Opinion” moderuar nga Blendi Fevziu.
Nazifi është djali i madh i Lazim Destani dhe është president i “Ecolog International”.
Biznesmen i suksesshëm që numëron biznese të suksesshme në 39 shtete të botës.