Një ngjarje mjaft e rrallë mendohet se ka ndodhur ditën e djeshme duke bërë me para një djalë fatlum nga Korça.

Ai ka vendosur 200 euro për vetëm dy ndeshje dhe me sa duket ka arritur të gjejë “në kokë” rezultatin. Koeficienti i dy ndeshjeve bëri të mundur që të fitonte shifrën marramendëse prej rreth 77 mijë euro. Djali gjeti të saktë rezultatin e ndeshjeve Sepsi OSK 2-3 CS UnivCraiova dhe Helmond 1-5 Cambuur.

Sidoqoftë dyshohet se këto mund të jenë ndeshje të shitura dhe ky person ka patur informacion të saktë.

Kohët e fundit janë shtuar gjithmonë e më tepër personat të cilët pretendojnë se dinë rezultate por praktika ka treguar që pothuaj në 100% të rasteve kanë rezultuar mashtrues ordinerë. Bëni kujdes!