Rojet bregdetare të SHBA-ve kanë shpëtuar së paku 3000 qytetarë në 48 orët e fundit, pas vërshimeve dhe stuhive të shkaktuara nga uragani Harvey.

Ata njoftuan se shumë qytetarë nuk kishin ngurruar të qëndrojnë në shtëpitë e tyre në Hjuston, duke besuar se uragani do të kalonte shpejt, pasi nuk besonin apo nuk e  kuptonin situatën e rrezikshme që ishte me ujin.