Morfina Hasani është Miss Kosova.

E në një intervistë të dhënë për emisionin “Mirage” ajo ka shokuar me një deklaratë, shkruan lajmi.

Morfina tha se kur ka aplikuar në një konkurs bukurie, asaj i është thënë se nëse do që të zgjidhet ‘Miss’ duhet ta blejë këtë çmim.

Se sa ishte çmimi i këtij vendi dhe kush ia ofroi këtë gjë, Miss-i e shpjegon vet më së miri në minutën e 1:53 të videos më poshtë.