Ata po vazhdojnë të tregojnë se janë të dashuruar pavarësisht polemikave. Chloe Green vazhdon të tregojë se është shumë e dashuruar në ‘të burgosurin më të bukur në botë.’

Në një fotografi të publikuar në Facebook, ajo e ka quajtur ‘engjëll’ Jeremy Meeksin. Vajza e miliardere dhe 33-vjeçari filluan lidhjen pavarësisht, se ai ishte i martuar me Melisa Meeks, me të cilën ka edhe fëmijë.