Binjakët e Jennifer Lopez, Max dhe Emme, tashmë janë rritur.

Këngëtarja 48-vjeçare ka shfrytëzuar llogarinë e saj në Instagram për të postuar një fotografi ku shihen fëmijët e saj të cilët i ka me ish-bashkëshortin Marc Anthony, të veshur në uniforma, për ditën e tyre të parë të shkollës.

“Jam shumë krenare për fëmijët e mi”, ka shkruar J.Lo nën foto.