Në periudhën e zgjedhjeve në Kosovë, apo në momentet kur vendoset për fatin e një shteti, vjen edhe mbështetja nga njerëz të skenë për të preferuarit e tyre politikë.

Edhe Kallashi ka vendosur të tregojë përkatësinë e saj politike.

Kallashi shumë herë e ka bërë publike bindjen politike dhe që është në mbështetje të Ramushit.

Kallashi në profilin e saj në Instastory ka publikuar një fotografi të Ramushit dhe ka lënë edhe një zemër emoji.