Mund të ju bezdisnin testet e inteligjencës.

Por nuk keni arsye për këtë pasi që përmes tyre mund ta studioni vetëm personalitetin tuaj dhe shenjat nëse mund të jeni inteligjent, shkruan Independent, transmeton Klan Kosova.

Ka shumë karakteristika të cilat lidhen me zgjuarsinë – por që disa prej tyre e bëjnë një tingull më të madh, tërheqës për trurin.

Shenjat që tregojnë se jeni inteligjent, janë:
1. Përdorimi i drogave.
2. Jeni liberal.
3. Jeni vetjak.
4. Flini shumë vonë.
5. Jeni dembel.
6. Vuani nga ndonjë sëmundje mendore..