Emri i tij u përmend në medie si i preferuari i Kryesisë Qendrore për kryetar të Prizrenit. Por në fund u vendos për ish-deputetin Hatim Baxhaku.

Driton Selmanaj është parë duke pirë kafe sot në Prizren bashkë me kandidatin e LDK-së për Prizrenin dr.Hatim Baxhakun dhe në prani të kryetarit të Degës së LDK në Prizren e deputetit dr.Haxhi Avdylit.